2021-12-19
今日同好朋友黎左呢間蚊蚊豬既新分店,佢同太子店唔同,多左每枱一碟海鮮拼盤同牛板腱,封門柳等牛肉任食,超抵呀!而且期間限定仲每枱送一鍋羊腩煲,岩晒寒冷既冬天,食完即刻暖粒粒!首先,當然要試下羊腩煲啦,佢唔單止有羊腩,仲有腐皮同埋冬菇,羊腩唔會好穌,而且好彈牙,炆得好香,仲有腐乳可以點,即刻特別惹味,冬菇好新鮮,份量都多,作為第一碟野食,感覺十分好。呢度仲會有刺身食,都有幾隻款揀,有最受歡迎既三文魚,魷魚,八爪魚,螺肉,唔會有雪味,感覺都好新鮮,而且切得厚身,值得食。餐廳環境好乾淨,俾人好舒服既感覺。飲品方面,都有唔少選擇,不論係汽水,啤酒,果汁定係茶都有,點都搵到自己既心水。出面仲有得自己揀火鍋配料,款式多,而且隨便拎,想食幾多都得。打邊爐當然唔少得食肥牛,呢個安格斯牛,很濃的牛肉味,很鮮嫩的感覺,而且份量很多,真心性價比高。樣樣都好好,服務態度都好好,下次一定會再黎。
餐廳環境好乾淨,俾人好舒服既感覺。
樣樣都好好,服務態度都好好,下次一定會再黎。