2022-07-20 153 views
樂天大喜屋 九龍彌敦道601號創興廣場2樓旺角區食肆林立,數地方最大,又出名多野食架,論人氣值大喜屋是number one .約好朋友book 左位等到今天來大刷一餐。刺身拼盤,我架攻略係一小盤淺嚐再encore,慢慢食唔好太快食撐, 要保留實力再食其他野架中式燴蝦同花膠都有, 見到真係有SURPRISE, 點了來試花膠都幾大塊,加埋個中式芡汁又好似大酒樓食 唯溫度可以再熱D就好啦! 燴蝦大隻彈牙。雞軟骨, 鰻魚, 鱈魚都好好食熟食都照顧周到,炸物,冷盤salad ,飲品甜品放係自助區,其他野食就用qr code take order,個日式章魚燒好好食呀, 唔會好粉有粒大魚燒肉,表面夠香又落左好多汁同`柴魚碎增添風味, 好食過日本當地, 我直頭食左6粒。佢D飲品同雪條雪糕甜品就放係近入口位置架冷藏櫃度, 當然也是任食啦, 仲有清酒飲涊都係包埋架啦啦!
樂天大喜屋

九龍彌敦道601號創興廣場2樓

雞軟骨, 鰻魚, 鱈魚都好好食