收工後唔想返屋企,咁就搵朋友去一間叫〔iza'bis〕嘅西餐廳,位於銅鑼灣。聽講佢們嘅Happy Hour超抵飲,所以我哋今日就去試下喇。一入門口,就見到現代化既裝修,環境舒適,令人一放工就可以舒舒服服放鬆架啦😌。揭開序幕🍴-唐揚炸雞放工後肚餓,點了這款唐揚炸雞來醫下肚。炸雞外脆內肉嘅口感👅我最鍾意,配埋特色調味,香脆又唔會太膩,完全點燃我們的食慾!重頭戲🔥-雞肉大蒜串燒串燒燒得剛剛好,表面有著誘人嘅焦香,內裡嘅雞肉口感軟嫩多汁,配埋大蒜嘅香味,令人食完一串還想一串😋。核心環節🥂- Happy Hour點好食物後當然唔少得Happy Hour,佢地既Red/White Wine買一送一🍷。紅酒嘅味道濃郁,帶有一點點果香,既醉人又醒神;白酒則清爽好飲,跟唐揚炸雞同雞肉大蒜串燒真係絕配😍。即使食完飯飲完酒,店內舒服嘅環境仲係讓我們流連忘返,大家對話談笑風生,佢地呢個Happy Hour時段真係做得好好👍!總結:iza'bis的食物味美口感好,而且happy hour抵飲,店員服務態度又親切,令人度過了一個愉快的下班時光,絕對值得再來🥰!