2016-04-21 342 views
我係朱古力迷,Godiva 既朱古力絕對係一個品質保証。佢地D朱古力飲品,雪榚我都試過,近來又推出一隻心太軟加朱古力軟雪榚既產品,Duette,極細杯!不過今次無試,因為盛惠80大洋,如Godiva朱古力做既心太軟,實好食,不過要儲下錢先。衣家就食住個50個大洋既軟雪榚頂住檔。佢地好似係做梗90年周年…不過就無優惠。呢個朱古力軟雪糕非常柔滑,口感一流,係極濃郁既朱克力味,味道又唔會太甜,脆筒當然係好脆啦。脆筒旁沾左D nuts,賣相比之前更好,不過唔係好實際,始終主角係個軟雪榚。品質實在無得彈,就係貴左少少…一直加價。個Duette成80蚊,唔係坐係到食,如果食真係有D敗家!

2016-04-18
TakeAway