2020-03-12 2043 views
諗到買咩散水餅,就係靚靚Donuts啦!之前打過電話落舖頭諗住訂定,點知店員話唔洗訂,當日落去買就可以,咁當日食完Lunch就走去買。一入到舖頭,色彩斑斕嘅冬甩🍩真係好靚好吸引。我就點咗36個冬甩由服務員發板,每個款都要。我仲要求要啲紙袋仔,方便啲食,服務員都好樂意配合。當返到公司,個個同事一見到都好開心,因為佢哋話唔洗食生果撻或者普通西餅。我就隨意攞咗一個朱古力脆皮面,咬落包嘅部份十分之香軟,中間充滿微酸幽幽清香檸檬味嘅Cream,食落唔太甜,個個人雖然食嘅都唔同味道,不過都係讚不絕口。圈圈型嘅就純食包面嘅Topping,中間冇窿嘅裡面就塞滿唔同口味嘅Cream。