2019-08-23
每份工都有開始有結束,喺最後一刻都想好黎好去,大家開開心心,所以個人對散水餅嘅選擇都幾有研究。🧐買好精緻嘅撻啊cupcake啊的確係非常大方得睇,但公司大嘅話,就out of budget的貴!😱而買平民化啲嘅連鎖餅店,價錢可能都要$20個fruit tart,但同事見到個餅盒可能都唔開胃了。☹️-‼️‼️八月堂絕對係散水餅第一選擇‼️‼️-1️⃣價錢非常合理,由$15-$24不等,想有啲花款望落靚啲就$18以上已經有了!😻2️⃣可以網上落單,唔使親身去門市,超級方便,網上落單後會有whatsapp通知!👍3️⃣有港島線送貨服務,買夠$1000即送,我就買唔夠要加$50,但都好抵啊!🤑4️⃣多個人化Option,可以選擇一盒多款口味,望落就豐富好多喇!😊5️⃣真正又靚又好食!而且口味選擇多,鹹甜都有,不同年齡都啱食,比較傳統散水餅有新意,同事都大讚!🥰👍
‼️‼️八月堂絕對係散水餅第一選擇‼️‼️