2013-03-26 2289 views
同男朋友慶祝一週年、咁岩睇雜誌見到有相撲火鍋、於是就book 位黎試下。環境有日本居酒屋既感覺、大約七點到達已經有幾枱客人食物方面都係叫左幾款出名既黎試下、雜錦串燒有五款、帆立貝唔錯、有鮮味雞軟骨夠入味、唔會好似出邊個啲鋪頭咁冇味最好食既係豚肉翠肉瓜串、瓜吸收左肉既油分、食落囗冇油膩感覺、豚肉肉味濃一囗餃子用鐵板上可以維持到熱度、但餃子皮易爛蔥燒牛舌牛舌夠爽口,而且肉汁富,加埋旁邊既鹽調味更能帶出牛味相撲火鍋今次左豬骨湯底,材料方面算新鮮..有野菜, 海鮮..仲有手打丸,,手打丸肉質太林..味道普通,好似餃子入面既餡追加左個烏冬..不過湯底愈食愈鹹,最後烏冬都因為鹹得濟食唔到最後叫左個甜品,綠茶大福係成晚我覺得最正既一樣大福皮夠薄,入面既雪糕綠茶味夠濃而且食落口有牛奶味

環境有日本居酒屋既感覺、大約七點到達已經有幾枱客人

食物方面都係叫左幾款出名既黎試下、
雜錦串燒有五款、帆立貝唔錯、有鮮味
雞軟骨夠入味、唔會好似出邊個啲鋪頭咁冇味

一囗餃子用鐵板上可以維持到熱度、但餃子皮易爛
蔥燒牛舌
牛舌夠爽口,而且肉汁富,加埋旁邊既鹽調味更能帶出牛味
相撲火鍋
手打丸肉質太林..味道普通,好似餃子入面既餡
最後叫左個甜品,綠茶大福

係成晚我覺得最正既一樣
大福皮夠薄,入面既雪糕綠茶味夠濃而且食落口有牛奶味

Other Info. : 如果想坐卡位既..要BOOK 位既時候講明要卡位
2013-03-21
$250 (Dinner)
Celebration
Anniversary