2017-06-02 168 views
今日行開銅鑼灣sogo見到門口有人派單張,新開甜品店喎,原來係綠林新開張,有九折優惠券又送甜品,而行過去都係15分鐘左就,已經足以令我地去試啦,原來係鵝頸橋中石化對面,都好易找到,入到去空間感十足坐得舒服,不用等位就可以坐下叫野食。今次我地叫左2個甜品和一個送甜品,講真味道整體吾錯,小丸子可能因為選擇左係偏淡身的甜品所以令到整體味道係冇味,只係生果汁香,而朋友叫的蕃薯糖水就勁辣而淋身,味道不錯。而不久免費糖不甩都足料味濃郁而花生夠香。之後再叫左杯果汁偏淡,但整體黎講都可以,係灣仔再有多個甜品選擇。

Type of Meal
Last Night Supper