2013-03-31 25 views
~4:30pm,約左個朋友食tea傾下偈<環境>' 整體感覺舒適' 2人枱 係4人枱分開做兩張,枱同枱之間好似近左啲<服務>' 我地叫左一個甜品之後,侍應問我地有冇野加,我地話睇下先。隔左一陣佢再行埋黎,話每人最低消費$50。我地就叫多個 (叫多份件裝蛋糕都唔夠每人$50,唯有喺佢有限嘅選擇度揀一個貴啲嘅 湊夠數><")。藍莓醬班戟 pancake with blueberry sauce ($48)三塊班戟一舊牛油有一小盆藍莓醬另外放,個醬好味、甜度適中另外啲cream都幾好味焦糖香蕉布甸 sticky banana pudding ($65?)有兩件香蕉布甸,放喺一個裝有焦糖醬+香蕉粒嘅玻璃罌入面。我平時都好食得甜架,但都覺得呢個甜品太甜 。可能因為個香蕉布甸本身都甜,再加上個超級甜嘅焦糖醬。初初食都ok,食到尾就真係太甜。個香蕉布甸好似好lum嘅brownie咁,軟綿綿。
~4:30pm,約左個朋友食tea傾下偈

<環境>
' 整體感覺舒適
' 2人枱 係4人枱分開做兩張,枱同枱之間好似近左啲

<服務>
隔左一陣佢再行埋黎,話每人最低消費$50。

三塊班戟
一舊牛油
有一小盆藍莓醬另外放,個醬好味、甜度適中
另外啲cream都幾好味

有兩件香蕉布甸,放喺一個裝有焦糖醬+香蕉粒嘅玻璃罌入面。
我平時都好食得甜架,但都覺得呢個甜品太甜 。
可能因為個香蕉布甸本身都甜,再加上個超級甜嘅焦糖醬。
初初食都ok,食到尾就真係太甜。
個香蕉布甸好似好lum嘅brownie咁,軟綿綿。
2013-03-21
$65 (Tea)