2020-06-27 526 views
星期五晚上八點多到,剛好有兩個位置,坐入去都要諗辦法嘅嗰種擠逼,冇辦法,香港土地問題吧⋯入座後沒有主動提供menu,自己攞😥我同朋友傻更更睇手上menu同牆上menu嘅分別,先有人黎同我地講解牆上menu只係開張時嘅menu,主要睇返手上menu(牆嗰個係裝飾?)😥叫左兩杯啤酒,有杯order完先轉頭話比我地知冇,叫另外一杯,但又好耐都未到,催完先有😥叫左個小食麻辣手撕雞,餐具都冇俾,又要問先有😩最後,有Min. Order每個鐘每人叫一杯(一開始冇同你講,見你飲完一杯冇要下一杯先講,就算我嗰杯未飲完都要你埋左張單先)
叫左個小食麻辣手撕雞,餐具都冇俾,又要問先有😩