前幾日同朋友去咗呢間日本餐廳至食串燒,餐廳喺中環,呢間令酒場見OpenRice嘅評價都唔錯🙆🏻‍♀️👍🏻自己確實試完之後都幾滿意!串燒方面,我哋都叫咗好多唔同嘅款式:🔸燒免治雞肉棒(月見)🔸燒免治墨魚棒(月見)🔹芫荽豚肉卷🔹露筍豚肉卷🔸雞皮🔸雞全翼其實每一款都好好食,呢到嘅串燒燒得好均勻,金黃色嘅串燒,確實係非常之吸引!不過如果一定要我揀嘅話,我就會特別推介燒免治雞肉棒(月見)同燒免治墨魚棒(月見),兩款串燒賣相係特別靚,點一點啲蛋汁超級正!另外雞全翼,其實都好好食!因為佢嘅外皮真係好香脆,入面仲有好多雞肉嘅汁,超級Juicy!如果去呢間餐廳都一定要叫佢哋嘅串燒👏🏻極力推介!日本生蠔🦪仲有海鮮方面,唔少得呢個超級新鮮嘅生蠔,好肥美又大隻!

串燒方面,我哋都叫咗好多唔同嘅款式:
🔸燒免治雞肉棒(月見)
🔸燒免治墨魚棒(月見)
🔹芫荽豚肉卷
🔹露筍豚肉卷
🔸雞皮
🔸雞全翼

日本生蠔🦪
仲有海鮮方面,唔少得呢個超級新鮮嘅生蠔,好肥美又大隻!