2020-11-15 1186 views
幾個月前食過佢地的晚市omakase, 仲寫左正評大讚。估唔到幾個月後,轉埋手,再黎食個午市omakase, 整體質素差左好多! 我食左$468 刺身加壽司五貫的set. 呢個價錢我當然唔會expect 食返(以前)晚市有既海膽、瀨尿蝦、生蠔等等,但唔計貴定平,食物味道都唔太掂,或者係我唔鐘意啦。總括以下:(可睇相)1/ 自動上的前菜果兩粒蓮藕都要收$12🤨2/ 酸汁海蔘唔好食,sour rubber3/ 鱈魚白子,完全唔岩我食如果唔係坐係吧台前,我應該會嘔返出來。下次我醒了,一開始問我有咩唔食知要講埋呢樣!4/ 淡味白魚居多5/ 果件焗蛋好鞋冇味,玉子燒仲開心啦6/ 甜品綠茶奶凍份量少得離譜,個碗深深,但只fill到1/5咁高,薄薄一層.........7/ 比既酒精紙巾打開已乾哂8/ 加埋一埋單$530,但老實講唔飽😑1/ 拖羅好肥美,係好食既!金目鯛都keep到咁好食!2/ 因為我唔食牛,換左豚肉煮,5層有肥有瘦,好林好入味!3/ 最好食廁所有提供牙線4/ 服務都正常
幾個月前食過佢地的晚市omakase, 仲寫左正評大讚。估唔到幾個月後,轉埋手,再黎食個午市omakase, 整體質素差左好多! 我食左$468 刺身壽司五貫的set. 呢個價錢我當然唔會expect 食返(以前)晚市有既海膽、瀨尿蝦、生蠔等等,但唔計貴定平,食物味道都唔太掂,或者係我唔鐘意啦。

總括以下:

4/ 淡味白魚居多
5/ 果件焗蛋好鞋冇味,玉子燒仲開心啦
7/ 比既酒精紙巾打開已乾哂
8/ 加埋一埋單$530,但老實講唔飽😑

1/ 拖羅好肥美,係好食既!金目鯛都keep到咁好食!
2/ 因為我唔食牛,換左豚肉煮,5層有肥有瘦,好林好入味!
3/ 最好食廁所有提供牙線
4/ 服務都正常