2022-12-06 748 views
呢間西餐廳位於元朗雞地, 元朗出名多食, 平時都成日過黎呢頭食野。 見到呢間小店裝修幾靚, 所以默默記低左,今日終於搵到機會黎試啦!(可惜唔記得影餐廳既相比大家睇😂)呢道既員工非常友善,一入黎已經同我地傾計, 問我地黎過未, 重同我地推薦左幾款佢地多客人鍾意既野食👍👍👍(凱撒沙律+是日餐湯)無論賣相同味道都好滿意😋 沙律味道清新好醒胃而餐湯除左賣相好之外都好香濃!(香草牛油白菌釀法國田螺)$98一上枱已經聞到好香既牛油味,牛油落足料之餘, 呢個配搭唔會話覺得好滯咁。田螺好鮮味之餘, 成個香味入曬D 薯蓉道👍成碟都食得乾乾淨淨😂(黑松露蛋黃薯條)$68對薯條我可以話係完全冇抵抗力。雖然薯條道道都有, 但要好味一定要炸得透澈, 趁熱食😋呢道既薯條雖然好粗, 但都炸到成條脆卜卜架!配合埋香濃既黑松露醬!一流!(燕麥啤酒燉羊膝)$228呢個係店家推薦,店員這都好多客叫呢道菜。 咁一定要試下啦!羊膝燉得好鬆軟, 一D 老既感覺都冇, 好嫩口! 而且無乜羊羶味好易入口。鮮嫩多汁。上面配既南瓜薯蓉同牛油薯蓉又係另一種感覺,甜味更重, 一啖肉一啖薯蓉夾得岩岩好!😊😊😊好滿意今晚呢一餐。 價錢好親民既同

(凱撒沙律+是日餐湯)
無論賣相同味道都好滿意😋
沙律味道清新好醒胃
而餐湯除左賣相好之外都好香濃!

(香草牛油白菌釀法國田螺)$98

(黑松露蛋黃薯條)$68

(燕麥啤酒燉羊膝)$228
呢個係店家推薦,店員這都好多客叫呢道菜。 咁一定要試下啦!

好滿意今晚呢一餐。 價錢好親民既同時比到D 咁高質素既野食同環境,強烈推薦大家有機會要過黎試下。 係元朗西鐵站都係行幾分鐘路程Only.

2022-11-18