2024-01-14
素食自助餐😍素來素往🥦🥬🥒🫛🌽🍮🍰餐廳好近奧運站,行幾分鐘就到,星期一至五晚市每人$128就可以享受素食放題,仲包埋飲品🤭🥦🥬🥒 餐廳仲有提供指定外賣盒,$48可以任選菜式,仲連湯或者湯水👍🏻 另外持長者咭有9折優惠,仲有五人同行四人價錢👍🏻 餐廳闊落,坐得好舒服,而且食物refill得好快,keep住有熱辣辣嘅嘢食🥹呢度嘅素食高質又精緻👍🏻 我最鍾意係口水雞,食落真係幾似雞肉,最欣賞佢做埋雞皮嘅花紋,望落真係好似雞胸肉😂 口水醬好惹味,都幾辣下🥵 另外涼拌蓮藕同涼拌皮蛋豆腐我都超鍾意👍🏻 熱盤方面,鹵水拼盤最出色,西蘭花同豆腐都好正,另外百財聚來好好食,佢係用咗紹菜包住木耳絲同粉絲等,蔬菜爽甜,清淡好食💯 其他熱盤冷盤選擇都好豐富,其實全部味道都唔錯👍🏻甜品方面,我差唔多食勻晒😂 最鍾意南瓜布甸,煎堆、豆腐花、酒釀小丸子同斑斕糕我都好鍾意食😂📍#素來素往 (#大角咀美食)大角咀博文街28-38號地下6號舖
📍#素來素往 (#大角咀美食)
大角咀博文街28-38號地下6號舖