2021-05-22
風乾火腿配烤芝士麵包 $95火腿有一塊芝士麵包有一片,就咁食都好食,好有芝士味菜同個蛋無乜特別我覺得份量偏少,價錢偏貴細食的女仔可能夠海鹽忌廉麻糬pancake(原味)配雪糕水果$85個pancake熱,雪糕溶得好快,當汁沾pancake食平時好少食pancake,只會用不過不失黎形容依個pancake的味道同質地。有麻糬係入面,算係加d分抹茶豆乳配雪糕(下圖右)$48職員話搞混d雪糕先飲,都好飲既,但如果搞埋d雪糕都唔好飲就大件事黎依到打下卡,試下新野,都可以。食物係ok 的Service 方面有d唔係太理想的地方話說一早就到餐廳,話因為要齊人先可入座,要人係餐廳外等,但當時一枱客都無。天氣咁熱,如果可以俾人餐廳內等一陣,心會舒服d囉另外餐廳防疫要求,俾個信封人袋埋紙巾拎走去掉,我覺得係幾好。但當對客人有咁高要求,但有職員由我入餐廳到食野時,都係唔帶口罩咁處理食物,感覺就似講一套做一套我明白大把餐廳未有人時,或客人見唔到的地方,都唔一定有帶口罩,但有人入左餐廳,就應該做得好d
火腿有一塊
芝士麵包有一片,就咁食都好食,好有芝士味
菜同個蛋無乜特別
我覺得份量偏少,價錢偏貴
細食的女仔可能夠
海鹽忌廉麻糬pancake(原味)配雪糕水果$85
個pancake熱,雪糕溶得好快,當汁沾pancake食
抹茶豆乳配雪糕(下圖右)$48
黎依到打下卡,試下新野,都可以。食物係ok 的
Service 方面有d唔係太理想的地方