2018-04-30 1543 views
平時同朋友仔岀下街 都好少會去食中餐廳 因為覺得屋企都成日食中餐 岀到街食就想食下其他國家既菜 不過今日經過中環石板街個度 見到大官廳 之前係雜誌上去睇過介紹呢間既文章 加上友人大力推薦話好食 咁我地就今晚試下 入到去個裝修都幾modern 但又不失中菜既感覺 幾舒服 入面大約有四張四人枱 好有私人度 見到menu 個價錢都算合理 我地叫左幾樣菜share 有片皮鴨 好香好好味 而家加左菠蘿片 感覺更fresh 之後叫左普洱雞翼 好香普洱味 雖然就貴左小小 不過係三十年普洱 好少有咁靚既茶葉泥煮 咁都算啦 仲有法國冰菜 黑松露泡虎蝦 真係吾錯
咁我地就今晚試下

仲有法國冰菜 黑松露泡虎蝦 真係吾錯