2018-01-07
早排去左數碼港去影下相。天黑個時諗住近近地係數碼港醫埋肚先走。呢間餐廳之前同同事都黎過一次,感覺良好,所以再黎encore。有D口渴,先叫左杯Mojito同橙汁。Mojito酒味有DD重(我平時唔係好飲得),橙汁係新鮮的。先叫左一份意大利飯。整個飯都好creamy又夠味。不過身為芝士迷,放係面的芝士唔多夠。到Pizza啦,採用薄的餅底。配料同芝士都有幾多,但就有D整淋左個餅底。另外,我們仲叫左4份炸魚Tacos。千島醬配埋炸魚及生菜,食落都幾Fresh最後,為食的四人仲叫左份雞Nacho。醬料都幾多,但放得耐左少少的時候就淋灑了。==============================鍾意我的分享的,我邀請你訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續吃掉世界,甚至吃掉整個宇宙!(哈哈)