2019-07-14 501 views
幾個女仔都鐘意gimmick嘢,上網見到呢間野,咦有得玩古裝,扮下啲郡主呀娘娘咁,好似幾有趣,所以就想黎呢度,食物都係其次。等位都等咗好耐下,啲朋友都等到有少少唔太耐煩,好不容易先到我們可以入去。裝修環境真係好古代下,有啲木枱木屏風咁,又有啲古代酒樽,叫侍應啲時爭啲想叫小二😂,其實真係可以諗下喎,好似啲女僕cafe咁做戲做全套,叫啲侍應著晒小二衫,叫客人做客官!首先黎到嘅係小食瑞士雞翼,呢道菜就比較快上菜嘅,雞翼好大隻兼調味絕不輕手,啖啖肉。食完小食試下衫,我勸大家斯文啲,因為好多已經爛爛地,要顧及別人感受先得,太粗糙人地無得試架啦。我嗰frd 揀左套皇后衫黎試,都幾好睇,不過有啲人唔識野以為嗰件係少數民族衫,我笑而不語。影完相少不了點心,糯米雞恐怕係港人最愛頭幾位,唔知喺古代叫咩名呢,足料,好大隻,味道就正常糯米雞咁啦。然後就叫左個好ig-able嘅麻雀型椰汁糕嚟做甜品,好像真,枱枱都有叫,搞到我都想開枱。今晚撞正警鐘誤鳴,原來古時候已經有警鐘啦,哈哈。好評係俾個著古裝gimmick嘅,有得食又有得玩,我地都影得幾開心,食物就正常啦。

今晚撞正警鐘誤鳴,原來古時候已經有警鐘啦,哈哈。