2018-09-05 106 views
最近落雨落不停,真係心情煩躁😭呢日想搵間咖啡店,坐返個晏晝平靜下🌿係網上見到呢度環境充滿文藝氣息,黎到果然無令我失望,連張檯都有民族風😍👁‍🗨 Pistachio Ice Cream & Kiwi With Nutella Waffle(7/10)💲75見到有個期間限定既開心果雪糕連奇異果窩夫或者可麗餅,作為🥝愛好者,諗都唔駛諗就叫做呢個咁特別既配搭😳開心果雪糕球,食落有陣陣開心果味🍨兩層窩夫唔夠係好脆身嗰種,而係較為軟綿,但勝在中間夾有滑身忌廉、杏仁、腰果、開心果、奇異果粒,清新得黎口感豐富,再加上Nutella醬,邪惡感倍增🌰👁‍🗨 Avocado Scrambled Egg Sour Dough(7/10)💲68新鮮健康既牛油果🥑,配上厚滑兼夾帶有蛋汁既炒蛋,仲加左適中既黑胡椒調味,至於底部麵包亦軟熟,整體不過不失🥪側邊有杯沙律菜,唔想太乾既話可以自行加黑醋汁🥗👁‍🗨 Chocolate(7.5/10)💲39 (Regular)叫左杯朱古力,有個唔太明顯既拉花,不過飲落頗有驚喜🤭朱古力味香濃,而且係我鍾意既偏苦澀類🍫🔛 整體評分(7/10)

🔛 整體評分(7/10)