聽到有人想我介紹下可以坐低做嘢嘅cafe(╹◡╹)比我揾到啦!入到個感覺都幾普通,都見到有人係用電腦做嘢嘅,我同朋友坐最入面個個位置,非常安靜!超級適合做嘢,仲有書架同埋燈光都好好,影相都好適合!(後面有幾張我幫朋友影嘅靚相 👉🏻👉🏻最重要係完全無時間限制,我地吹水差唔多三個鐘!整體感覺十分舒服! !而且真心覺得影出嚟嘅相靚過嗰啲好多打卡cafe( ・∇・)食物方面都非常唔錯,簡單菜式但對得住價錢~~不過每一日嘅食物Menu都唔一樣,可能上OpenRice見到想食嘅嘢就未必有啦話說如果想有多啲私人空間嘅話其實佢仲有2樓㗎,可以同staff講聲,朋友話佢坐地下都幾有feel(・∀・)Price💰燒牛肉洋蔥芝士法包——— $108煙三文治黑松露炒蛋法包———$76(兩款法包都好好食,重點係兩個人share 之後都好飽)抹茶鮮奶——— $45(我每次見到都會被吸引,有冇人同我一樣(゚∀゚)焙茶淺炒 $48(Staff主動問我哋要唔要Refill(*'▽'*)推薦值💡:⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️/5坐左勁耐,行嚟行去影相都okay,嘢食都好好食,我下次做嘢都一定要過來,滿分推薦!

Price💰

燒牛肉洋蔥芝士法包——— $108

煙三文治黑松露炒蛋法包———$76

(兩款法包都好好食,重點係兩個人share 之後都好飽)

抹茶鮮奶——— $45
(我每次見到都會被吸引,有冇人同我一樣(゚∀゚)

焙茶淺炒 $48
(Staff主動問我哋要唔要Refill(*'▽'*)

推薦值💡:⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️/5
抹茶鮮奶
煙三文治黑松露炒蛋法包
燒牛肉洋蔥芝士法包
2020-11-03
$100 (Lunch)
煙三文治黑松露炒蛋法包
燒牛肉洋蔥芝士法包