2022-11-22
📍Peko Peko Eatory #PekoPekoEatory #MFJ太古 #MFJ西餐 #MFJ日本菜人均消費: HKD201發現康怡廣場開咗間多國菜餐廳 @pekopeko_eatery 即刻走咗去試!地方好似Cafe咁好舒服!💯 海膽三文魚子竹炭烏冬$198原來竹炭烏冬好好味! 佢係幼身烏冬,咬落好煙韌好有口感!佢個汁好Creamy而且好香,同烏冬同都好夾!海膽都幾多,未算好鮮但口感搭夠!🆗 慢煮和風醬油八爪魚 $168慢煮和風醬油八爪魚,再配藍青口同海蜆!青口同蜆都幾好味,同有沙律做配菜!八爪魚好淋,醬油味十分重,本來我都好喜歡,但越食越咸,有點可惜雖然八爪魚有少少失望,但烏冬我真係好鍾意!食賣賣相又好靚,而且服務好好!入去前唔小心撞跌咗人哋啲嘢,店員即刻處理,同時個經理立即衝出黎問我哋有冇事 🥰#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #westerncuis
#MFJ太古 #MFJ西餐 #MFJ日本菜
人均消費: HKD201
💯 海膽三文魚子竹炭烏冬$198
🆗 慢煮和風醬油八爪魚 $168
雖然八爪魚有少少失望,但烏冬我真係好鍾意!
食賣賣相又好靚,而且服務好好!
#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #hkfoodstagram #foodie #hkfoodie #foodblogger #hkfoodblogger #foodblog #hkfoodblog #westerncuisine #westernfood #japanesefood #japanesecuisine #udon #相機食先 #太古美食 #西餐 #日本菜