2022-07-19
做媽咪真係有時要metime 放鬆下自己,呢個下午我地兩個都好Enjoy! 😊😊餐廳嘅特別之處就係仲有一個獨立小天地可以係度打卡。真係內外都好多打卡位😍 🥗蟹肉牛油果香芒他他每次餐廳有呢嘅前菜或者沙律我都必叫😂,好鐘意呢個組合,今次比較特別,因為有加芒果🥭,果肉分量多,酸甜口感,充滿驚喜😍 🥗燒北海道帶子藜麥香橙沙律平時出去食飯肉類比較多,今日一於叫多啲沙律。不過嘅北海道大隻好鮮甜,加入產褥係一個清新嘅組合。配搭健康的藜麥,在多都食得曬😍 🍝蒜香蟹肉牛油果粒意粉我地兩個都鐘意食辣,一齊統一口徑咁叫做呢份,我地有幾鐘意蟹肉同牛油果🥑😂?微辣的組合特別開胃。 🥐芝士奶蓋牛角包窩夫芝士奶蓋茶經常飲,係一個又鹹又甜嘅組合。牛角包底非常脆口,鬆軟😍 🍓士多啤梨佩雲呢拿雪糕窩夫厚實嘅餅底同牛角酥不同,大大件,好足分量!新鮮嘅士多啤梨果肉加埋士多啤梨醬,咬一啖,加埋暈呢那雪糕。幸福感滿瀉。 ☕香芋鮮奶睇到個名就知好飲,香芋顏色好靚,面頭有拉花,熱飲之選 🍊Fresh Fruit Tea (Pot) 打卡必叫!鐘意凍飲可以叫壺凍水果茶。甜酸剛好,適合夏季~入面好多新鮮果肉🍉🍊🍎🍓🍋🍑
🥗蟹肉牛油果香芒他他
🥗燒北海道帶子藜麥香橙沙律
🍝蒜香蟹肉牛油果粒意粉
🥐芝士奶蓋牛角包窩夫
芝士奶蓋茶經常飲,係一個又鹹又甜嘅組合。
牛角包底非常脆口,鬆軟😍
🍓士多啤梨佩雲呢拿雪糕窩夫
☕香芋鮮奶
睇到個名就知好飲,香芋顏色好靚,面頭有拉花,熱飲之選
🍊Fresh Fruit Tea (Pot)