2022-08-20
荃灣南豐紗廠The Mills開幕以來,一直以全新文化藝術為主題,多地方設有不同藝術及畫作欣賞,有多間本地創作嘅精品店,成個地方都充滿工業風的文青打卡位。就連進駐的餐廳一樣充滿格調設計,特色文藝feel!今日我地去左Labels Cafe + Bar午餐,室內設計富創意及精緻,好多地方都可以打卡,落地大窗下,光線充足,環境好舒適,仲可以帶寵物添,好適合放假約返三五知己慢慢傾下,Relax下!餐廳主打Fusion菜,擺盤賣相,款款都好精美吸引,味道亦好唔錯!每款午餐主食都配有沙律,好適合健康人士!我地揀左 明太子帶子忌廉蘑菇意粉及是日沙律,明太子醬味道好香,帶子亦好新鮮,仲要好足料,大大隻!意粉同醬汁撈埋一齊,好有口感,亦好Creamy,有淡淡的香味,好有食慾。火箭菜帕爾馬火腿蘑菇比薩及是日沙律Pizza薄身餅底,香脆鬆軟,仲要勁多火箭菜,材料多,好俾貨,食到好飽肚!車打芝士蘑菇醬牛肉漢堡配薯角及是日沙律手工麵包外脆內軟,唔似坊間的空氣飽,好有麥香味。蘑菇醬加上車打芝士,配以厚實多汁的烤牛肉餅,口感豐富,味道正!
火箭菜帕爾馬火腿蘑菇比薩及是日沙律
車打芝士蘑菇醬牛肉漢堡配薯角及是日沙律