2018-08-23 161 views
餐廳有各式各樣既主題去吸引客人,今次同小胖女試呢牧羊少年就用左近呢幾年好hit既文青風格做主題啦,話說小弟都唔讀書,唔識字既人,但今次點到要扮下野做個偽文青既,餐廳位於荃灣大會堂,占盡地利,開放式格局,係門口都已經見到一大堆書,未入去都聞到陣書味,始終係cafe形式,小食居多,我地叫左幾樣小食同一個長通粉,再讀多幾本書一定夠飽,首先係煙三文魚凱撒沙律 ,超大盤,沙侓菜夠哂爽口,卡邦尼汁長通粉都唔錯,夠味又多汁,另外唔小得蜜糖雞翼同芝士薯條,一路睇書一路食岩哂,最後食埋件焦糖朱古力cheese cake,小胖女就叫左藍莓cheese cake做甜品,一半書一半食物既一餐食到非常飽
另外唔小得蜜糖雞翼同芝士薯條,一路睇書一路食岩哂
,最後食埋件焦糖朱古力cheese cake,

2018-07-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)