2021-09-15
今日同朋友仔試下係觀塘新開既90s Lazy, 雖然係工廈入面 ,但入都去又係另一個世界。餐廳入面種左d 綠色植物,有種小清新既感覺。呢到既枱數唔算多,而且每張枱都幾大,非常寬敞,坐得好舒服。龍蝦汁大蝦意大利飯賣相好靚呀!d 汁唔會太稀又唔會太杰,岩岩好👍🏻唔會好似平時d 意大利飯咁漏,就算食曬成個都無問題。個蝦唔會削,好結實🦐墨西哥雞肉烤餅個烤餅整得夠脆,入邊仲有d cheese , 食到拉絲🤣呢個餅有少少辣調吓味,食落好野味,不過唔係好食到辣既都可以點佢個泰式辣醬中和下水牛城雞翼🐓呢個出色👍🏻👍🏻👍🏻酸酸甜甜既醬舖面,但仍然好脆, 非常開胃。上枱時仲出緊煙,新鮮熱辣👍🏻我咁細食都食左3隻😌法式窩夫配雪糕揀左Vanilla雪糕,份量岩岩好, 食完咁多野都仲可以食得落呢個Waffle配雪糕一定冇得輸!Oreo 奶昔唔會太漏,一坐低,野食都未到就飲晒😂雞尾酒水果茶食完曬咁多heavy 既野,飲返個水果茶消滯就perfect. 飲完仲可以加D 熱水再飲多轉🤣
呢到既枱數唔算多,而且每張枱都幾大,非常寬敞,坐得好舒服。
龍蝦汁大蝦意大利飯
墨西哥雞肉烤餅
水牛城雞翼🐓
法式窩夫配雪糕
Waffle配雪糕一定冇得輸!
Oreo 奶昔
唔會太漏,一坐低,野食都未到就飲晒😂
雞尾酒水果茶