2022-05-12 27 views
味道😋😋😋😋環境😋😋😋😋服務😋😋😋😋😋衛生😋😋😋😋抵食😋😋😋😋又到覓食日啦,今日行下水上廣場,上到5樓見到依間cafe裝修望落簡潔舒服,岩晒我依d文青啦!所以就決定試一試佢!鋪頭座位間都有合適距離,無咩壓迫感,所以坐得舒服😄職員都好有禮貌,企水吧個個哥哥好似幾靚仔咁🙈🙈唔知會唔會有人黎影佢相打卡呢🤣今次叫左一碟松露卡邦尼意粉同一杯特飲 意式咖啡橙汁1.松露卡邦尼意粉黎到個賣相都精緻,用料都足夠!意粉煮得岩岩好冇過火,味道岩岩好,菇菌類嘅味道都濃,醬汁稀杰到控制得好好,唔會話太稀或者杰到漿住個口咁,食完想左叫多碟食😋2.意式咖啡橙汁咖啡味香濃,加左橙汁後,兩者味道出奇地夾,唔會搶左大家嘅味道,好甘香。整體黎講,食物質素同飲品質素都好好,鋪頭裝修舒服,坐係到令我暫時忘憂,所以我會再次幫襯😆
味道😋😋😋😋
環境😋😋😋😋