2024-02-04
Overlap Coffee (元朗)今日嚟到元朗食cafe! 成間cafe都係以白色為主,好文青,而且有大玻璃,成個感覺都好舒服!🍝明太子忌廉海膽闊蛋麵配柚子醋沙律明太子忌廉汁掛滿每條意粉,味道濃郁🤣上面都有一小撮嘅海膽,估唔到都幾creamy又鮮甜!份量剛好🤓 另外仲配有柚子醋沙律,酸酸甜甜當作開胃菜😙!🥙All day breakfast 包含9樣食物,好豐富喎😍!有煙三文魚、蘋果豬肉腸、牛乳炒蛋、焦糖香蕉、芝麻豆腐、牛角包窩夫、沙律、熱情果、串茄。牛角包窩夫表面好脆、內裡鬆軟,仲有蜜糖喺面,好好食🤤!芝麻豆腐好滑,夠晒開胃!🥃Lumos 面頭有一層奶蓋同桂花,下面咖啡味道係好香嘅橘子味再加上白桃烏龍茶,係比較fruity嘅咖啡,十分清新🥰,好特別!☕️Chocolate朱古力力味濃,奶味較重!📍元朗鳳翔路1-5號偉發大廈地下2號舖
🍝明太子忌廉海膽闊蛋麵配柚子醋沙律
🥙All day breakfast
🥃Lumos
☕️Chocolate
朱古力力味濃,奶味較重!
📍元朗鳳翔路1-5號偉發大廈地下2號舖