2023-05-04 94 views
📍Four X Four (大圍)大圍上徑口村143號地下好耐冇喺顯徑出現,我經過見到有間幾靚cafe shop, 餐牌都幾吸引,一於試試佢先。🍳Four X Four All day Breakfast $128窩夫,香草腸,巴馬火腿,煙三文魚,太陽蛋,芝麻蟲草,薯餅,炸魚柳,乳酪沙律食物都幾豐富,依間all-day breakfast 係用一個點心籠裝住食物,好特別,打卡一流,小編真係第一次見,果然做到中西合璧第一次食All day 有蟲草,都真係幾特別個巴馬火腿好香果味,唔錯唔錯☕️套餐飲品叫左杯熱 AMERICANO, 我估佢地係用好果香味較重嘅豆,因為未飲就已經好重果香味🛎️總結: 地點方唔方便就好睇大家啦。食物同環境方面都唔錯。仲帶一點驚喜比小編。員工好friendly。P.s Lunch hour 都幾多人地點⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為最高分)
📍Four X Four (大圍)
大圍上徑口村143號地下

第一次食All day 有蟲草,都真係幾特別
個巴馬火腿好香果味,唔錯唔錯

P.s Lunch hour 都幾多人

地點⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星為最高分)