2021-10-03
放假想去high tea?係西環發掘下一d文青小cafe☕入到coffelin好有一種relax既感覺,叫件cake飲杯咖啡,同朋友享受一下假日既節奏😘為食餐單: Salami & Porchetta Pesto Panini🥪 $80意大利麵包夾住意大利燒肉、風乾肉腸、芝士、松子青醬、曬乾蕃茄既材料,好香好好味,好仲意芝士味好濃,一咬芝士係流出黎,而且材料好足😋Truffle Mushroom Panini🥪 $68用松露醬、磨菇、芝士做餡料既意大利夾包😋松露味香濃,一塊塊磨菇增添松露香味,加埋芝士一流😉Matcha Basque Burnt Cheesecake🍰 $50有原味同抹茶味揀,平時食得多原味芝士蛋糕,今次就揀抹茶味既試下🥰有清香既抹茶味但又keep住香濃既芝士味,cheesecake好實好滑,食得出落左好多芝士😋Lemon cake🍰 $21細細精緻既cake,外表好吸睛,味道有甜甜香香既檸檬味,清新得黎又吸引😋Gelato🍨 $80(3 scoops)揀左Guava、coconut & pineapple、mixed berries3款Galeto食😋Guava係我最
為食餐單:
Truffle Mushroom Panini🥪 $68
Lemon cake🍰 $21
Gelato🍨 $80(3 scoops)
揀左Guava、coconut & pineapple、mixed berries3款Galeto食😋Guava係我最仲意既味道,好香石榴味,唔會太甜好有熱帶風情感覺😋coconut & pineapple椰子味香濃帶有甜甜既菠蘿香,係3種味道中比較甜😉mixed berries酸酸的好開胃,berries味好好味😋