2024-04-14 4462 views
平日食飯,呢間午市都好多人!不過抵佢嘅!性價比唔錯,環境同埋服務都好好,唔怪得咁多人食!價錢偏貴,但係對得住質素喺呢間同埋千両之間揀一間,因為呢間嘅午市Menu比較多元化,所以就揀呢間試吓!我就食過當係朋友未食過我哋最後分別揀咗牛扒餐同埋鰻魚斧飯餐牛扒半肥瘦啱啱好!本身係未熟晒輕輕燒過,佢會比個爐你自己燒烤 好過癮㗎 !而且可以控制自己想食幾多成熟牛扒餐張相唔見左 牛扒扒餐跟蒸蛋一個 但係原來鰻魚嗰個冇㗎蒸蛋好香蛋味😙扁頭髮獅子狗就完全冇口感朋友嘅鰻魚飯都幾吸引,雖然鰻魚嘅份量好少,而且鰻魚好薄 不過都OK 因為整體都食得好滿足!成個飯好均勻又有栗子又有菠菜又有菇,重點係佢唔會撈油去煮個飯,但係勁香仲有喎 飯焦搞到我喺度食朋友啲飯交換🤣🤣因為朋友唔食得魚生最近,所以佢借我個鑊嚟燒吓啲魚生好搞笑,但係又幾香口喎雖然吉列炸蠔好貴$108.3隻,但係上枱覺得好靚好滿足😌雖然個蠔咬落去唔係好大隻,但係粉漿厚得來又唔會覺得好矛盾醬汁仲比齊沙律醬同埋日式吉列炸豬扒醬 好好味呀兩隻醬都不過嗌咗一串豬肉串燒原來七成都係肥膏來的,而且好多奇奇怪怪嘅醬 睇嚟串燒唔係咁抵食整體而言環境超好,而且服務好好!成
平日食飯,呢間午市都好多人!不過抵佢嘅!

我哋最後分別揀咗牛扒餐同埋鰻魚斧飯餐
牛扒餐張相唔見左
牛扒扒餐跟蒸蛋一個 但係原來鰻魚嗰個冇㗎
蒸蛋好香蛋味😙
扁頭髮獅子狗就完全冇口感
朋友嘅鰻魚飯都幾吸引,雖然鰻魚嘅份量好少,而且鰻魚好薄
搞到我喺度食朋友啲飯交換🤣🤣

雖然吉列炸蠔好貴$108.3隻,但係上枱覺得好靚好滿足😌
雖然個蠔咬落去唔係好大隻,但係粉漿厚得來又唔會覺得好矛盾
醬汁仲比齊沙律醬同埋日式吉列炸豬扒醬 好好味呀兩隻醬都

整體而言環境超好,而且服務好好!成個過程我哋都幾多要求,不過侍應都好細心咁樣比最好嘅服務同埋意見
一定會再嚟食

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch