2019-06-01 62 views
位於西九龍對面, 橋底下.呢到d燒味用料算係比較靚, 好多時會用瑤柱汁去醃製食物, 如果細心小小食會食到小小味.算係比較多人買, 我去到d料已經斬得7788.主打我覺得係叉燒, 我通常拎返去都會再煮熱先食, 咁樣我覺得好味d , 熱辣辣,唔難睇到, 密汁好多, 整體叉燒比較甜, 半肥瘦,叉燒口感爽口為主! 大件既, 中意可以自己斬細d!燒腩仔比較香脆, 外皮比較脆, 肉比較軟, 肥瘦岩岩好, 有小小肥既肉先會香d.乳鴿好大隻, 1開4, 我覺得要整熱會好d , 有小小騷味, 口感軟既, 我覺得口感係唔錯的.值得一提係, 佢格離係有一間餐廳即食都得, 唔一定要斬料既!茶餐廳+車仔麵!

位於西九龍對面, 橋底下.

算係比較多人買, 我去到d料已經斬得7788.

茶餐廳+車仔麵!
2019-06-01