2023-11-07
1932 views
突然發現洗衣街有間外面成間都係粉色的cafe,今次就同朋友嚟試下。入面裝修係簡約風,好多都係四人位,啱曬幾個朋友一齊嚟。而且店員服務態度好好,非常有耐性,值得一贊👍🏻✼••┈┈┈••食物••┈┈┈••✼ 🥐髒髒海鹽奶蓋可頌 $58🥐士多莓莓雪頂可頌 $68新出的甜品有驚喜(๑ºั╰╯ºั๑)✨️上檯係超ig-able呢~2款的奶蓋可頌都唔算太甜,切開入面鬆軟,入口淡淡的牛油香味,食完唔會好膩,平日少食甜品的我都自己一個人完食左一份(๑Ő௰Ő๑)🫶🏻個人比較鍾意海鹽奶蓋可頌喲!减肥都值得留quota吃₍ᐢ⑅•ᴗ•⑅ᐢ₎♡下次想同朋友下午茶時間再嚟吃甜品!☕️Tiramisu Latte☕️朱古力雪糕 x Mocha雖然叫做飲品但其實係飲品加甜品,兩個願望一次滿足,造型都好吸引,好睇好飲又好食😍🥗日本帶子刺身沙律 $58 #kurin沙律地圖🍱日式燒安格斯牛小排定食 $158 1set主菜+沙律+珍珠飯🍚有沙律就一定要試下,再加埋定食會包嘅沙律食咗勁多沙律(都係日式芝麻醬,减肥人士記得叫走醬啦)。牛小排唔會太韌,味道都幾好。另外珍珠飯有加肉鬆,米飯偏軟係珍珠米!🐟慢煮脆皮挪威三文魚配香草是拉差醬
✼••┈┈┈••食物••┈┈┈••✼
🥐髒髒海鹽奶蓋可頌 $58
🥐士多莓莓雪頂可頌 $68
新出的甜品有驚喜(๑ºั╰╯ºั๑)✨️
上檯係超ig-able呢~
☕️Tiramisu Latte
☕️朱古力雪糕 x Mocha
🥗日本帶子刺身沙律 $58 #kurin沙律地圖
🍱日式燒安格斯牛小排定食 $158 1set
主菜+沙律+珍珠飯🍚
🐟慢煮脆皮挪威三文魚配香草是拉差醬 $228 1set
主菜+甜品+餐湯/咖啡/茶
三文魚勁大份,根本係二人份量,非常抵食,另外有小小沙律菜、車厘茄、炒香嘅菇同薯條,鹽🧂同茄汁🥫係另上可按喜好點喲~