.Sodam chicken既炸雞放題我食過幾次了,見佢新出既黑糖炸雞好似幾吸引咁就約左朋友過黎試試😆炸雞+焗雞+額外口味+pizza+小食90分鐘放題 - 成人每位$168; 小童每位$88呢到既炸雞係新鮮炸起熱辣辣,炸到脆卜卜,食落咔咔聲,好爽脆的,雞肉都幾嫩滑,的確唔錯👍🏼新出既黑糖炸雞我覺得都唔錯,有少少似朱古力,甜甜地幾特別。每款炸雞我地幾乎都食過,比較推薦香草青檸炸雞(酸酸地幾開胃,青檸醬都好出)同黃金鹹蛋炸雞(重鹹蛋黃味既,但唔會過咸)。除左炸雞,仲有焗雞揀,冇咁炸,但雞既表面都焗得微脆,唔錯的。Pizza我地叫左熱帶放題薄餅,都係新鮮焗起熱辣辣,toppings 都多,餅底食落比較煙韌。小食叫左酸蘿蔔黎解油膩,芝麻菠菜同韓式辣拌海蜇,海蜇好好食,甜甜地又辣辣地好醒胃。飲品方面仍然係買一送一抵飲,我地叫左紅石榴檸檬梳打同藍橙乳酸,正常發揮味道ok的。呢度環境都乾淨同坐得幾舒服,服務方面都幾好,上炸雞時會同我地講返係咩味道既雞,收碟都快手既。如果中意食炸雞又食得多既朋友仔黎呢到食放題係抵食既👍🏼

炸雞+焗雞+額外口味+pizza+小食
90分鐘放題 - 成人每位$168; 小童每位$88

新出既黑糖炸雞我覺得都唔錯,有少少似朱古力,甜甜地幾特別。

2022-07-21
$220 (Dinner)
  • 黃金鹹蛋炸雞
  • 香草青檸炸雞