2017-01-04 77 views
因為對上幾次食中環、旺角分店都覺得平令正!水準好好,一大班朋友食又好~ 情侶去食又好都會開心滿足收場,所以當見到銅鑼灣開左第三分店!實在超開心!以黎老銅唔再係只有茶木~ 多個台式fusion 選擇!諗都唔落記直衝去!是日叫左dinner set ~ 唔係貴絕對經濟價! 有兩款沙律選擇,湯係雜菌湯, 我main叫左 招牌柯仔松露燉飯,男朋友點左龍蝦意粉~ 加$12有埋甜點~ 4款選擇!飲品方面點乜都得~ 只係話左$30補差額。先講沙律!不錯!單人份量岩岩好!湯偏水奶味過重=一= 、 燉飯淡味又係奶味過重而且好水流流唔夠傑身😭 意粉蕃茄味遮左龍蝦味~ 但甜品做得好好!環保都比中環同旺角舒服~ 希望只係得去個時甘岩少失水準啦~ 下次再去可以食回從前嘅質素💪🏻💪🏻

甜品做得好好!環保都比中環同旺角舒服~
2016-12-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)