2023-12-29 157 views
🌸爆漿朱古力包🍫我呢個朱古力控當然要買黎試下😍但記得要放入暖爐加熱,包入面嘅朱古力醬就會流哂出嚟🤤朱古力味香濃幼滑,幾好味😋🌸四重芝士大包🧀🩷推介🩷有6個芝士包,鬆脆口感,一咬開有濃郁鹹鹹香香,鮮甜嘅芝士味道四散🤤🤭我好鍾意🌸蔓越莓乳酪包🧀乳酪嘅香味,配埋酸酸甜甜嘅蔓越莓,味道幾特別,食落口仲好fresh好清新🥰🌸岩燒雙重芝士蛋糕🧀🩷推介🩷😆入口有驚喜🤩綿密又柔軟嘅蛋糕,既有濃郁嘅芝士味,都有甜甜嘅蜂蜜味道😍😍味道好夾👍🏻我個人幾鍾意🫶🏻😊➖➖➖➖➖➖💁🏻‍♀️🧡🥐Baker Talent 新加坡麵包嘅餡料係由新加坡🇸🇬以及馬來西亞🇲🇾直接空運黎香港💁🏻‍♀️🧡麵包款式多,每次經過都見到有唔同新產品麵包推出,性價比高🫶🏻唔貴又好味!#麵包控 #蛋撻控 #kol #早餐的日常 #下午茶 #奶茶控 #baker #talent #輕食 #香港美食 #yummy #新加坡 #為何深宵總是餓 #HK
🌸爆漿朱古力包🍫

🌸四重芝士大包🧀