自從妞妞每朝都會同豬太郎一齊食早餐,我哋都開始買好多麵包畀佢試,睇下邊款啱佢心水,前排行過沙田,見到開咗間由新加坡進軍香港嘅麵包店 Baker Talent ,行過都聞到超香嘅麵包味呀!.➜洋蔥吞拿魚包平時食嘅洋蔥吞拿魚包會畀吞拿魚搶晒Fou,今次終於覺得Balance返,有返啲洋蔥味,食落冇咁膩。.➜咖啡菠蘿包大人口味嘅菠蘿包,面頭層皮又香又脆,濃濃嘅咖啡味令食落冇咁甜㗎。.➜四重芝士大包妞妞同豬太郎都超愛嘅芝士包,一打開已經有香濃嘅芝士味,食落鬆軟,隔日再用加熱嚟食都依然軟熟!.另外仲買咗叉燒包同咖椰包畀老公帶返工做早餐,已經落單下次要留個芝士包畀佢食🤭🤭🤭.除咗麵包,仲有蛋糕同甜品都好吸引,豬太郎已經諗定下次要買條班蘭卷蛋返屋企食啦!.#msmessypig_food
➜洋蔥吞拿魚包
➜咖啡菠蘿包
➜四重芝士大包
#msmessypig_food
2024-01-23
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Tea