2022-09-05 54 views
La famille主打戚風蛋糕 有十多款味道選擇 又多分店好方便訂購啱晒做散水餅或者生日蛋糕連我生日都係買佢地嘅蛋糕今次我就嚟試下新品!🤪⭐️⭐️英國伯爵夫人(新口味) HKD$64⭐️⭐️呢款賣相精緻優雅😌面層鋪滿柚子味啫喱同有忌廉花邊下層戚風蛋糕以伯爵茶味為主調 伯爵茶味突出夠濃味同柚子味忌廉一齊食好清新好夾😜味道:🌕🌕🌕🌕🌘⭐️⭐️大甲香芋黑糖麻糬 HKD$64⭐️⭐️超吸精嘅紫色戚風蛋糕 入面有滿滿大甲芋頭忌廉蓉同煙韌嘅黑糖麻糬芋頭味好濃好creamy🤤 而且口感豐富 呢款推薦❗味道:🌕🌕🌕🌕🌗⭐️⭐️ 焦糖完熟香蕉🍌 HKD$58⭐️⭐️香蕉戚風蛋糕散發好濃香蕉香味 食落好蓬鬆😆面層焦糖忌廉完全無過甜 仲有朱古力brownie粒同莓一齊食呢款好好食有驚喜!🤩味道:🌕🌕🌕🌕🌖⭐️⭐️日本赤肉蜜瓜(新口味) HKD$70⭐️⭐️赤肉蜜瓜粒粒鮮甜多汁 放上橙色戚風蛋糕 賣相頗美因為忌廉唔係好多 所以好輕盈完全唔膩🤓味道:🌕🌕🌕🌗🌑
啱晒做散水餅或者生日蛋糕
連我生日都係買佢地嘅蛋糕