2018-10-14 659 views
岩岩四點幾五點先食完大力水手xx,依家又要食晚餐啦😂。放假就係要不停搵新野食😍。今次去朗豪坊搵美食,見到zero 好似啲pizza都ok就決定入去試。由於岩岩食完下午茶冇耐,所以我地都唔係好肚餓,本身想叫一pizza加一意粉,但由於我覺得自己係唔會食得落,所以決定暫時只叫一pizza算。平時都好鍾意食喇沙,但喇沙pizza就未食過,所以好好奇咁叫左佢來試😁。size都頗大,心諗:好彩冇叫意粉。味道都幾好,本人覺得有啲偏辣。最後我只食左一塊pizza😅,因為本身好飽。至於芒果森林,因為見佢有chia seed,又有薄荷,好似好特別,所以就叫左來試。味道主要係薄荷多,會飲到啲薄荷葉。

芒果森林

Laksa  seafood  pizza

$100 (Last Night Supper)