2011-02-18
星期日跟男朋友預祝情人節, Lunch到訪久違了的風月堂,我地大約2點去到, 出奇地發現唔駛等位兼有窗口卡位坐呢, 由於無咩人既關係, 環境超舒服寫意, 可以悠閒地傾傾計呢, =]我地兩個人叫左3款野食, 全部都係之前未食過既, 試新野ma..hehe有海鮮蕃茄湯意、忌廉焗薯片同埋芥末牛肉pizza 呢~海鮮蕃茄湯意 : 份量十足, 好大碗可以供2個人食呢, 有帶子, 八爪魚, 天婦羅魚餅, 蝦, 青口配料, 配搭茄汁十分開胃 =]忌廉焗薯片: 第一口夾邊位的薯仔食落去無咩味道, 原來係因為無夾到d 煙肉, 佢會有d 煙肉碎鋪在中間的, 所以下次一定要掃勻佢先食會好味d. 芥末牛肉pizza: 芥末唔係好辣,但又有wasabi 味, 岩晒我呢d 唔食得辣既人呢. 而牛肉又好唸, 口感幾好, 我諗我會再食的~~今次食3樣野太飽了, 所以無食dessert 呢, 不過都係滿足既 =]
我地大約2點去到, 出奇地發現唔駛等位兼有窗口卡位坐呢,
有海鮮蕃茄湯意、忌廉焗薯片同埋芥末牛肉pizza 呢~