聽朋友講呢間日本過江龍撈麵每日都好高人氣✨一到夜晚就排長龍𖠋𖠋𖠋𖠋𖠋𖠋𖠋𖠋𖠋𖠋𖠋𖠋我哋係平日大約7pm食,好彩唔使排隊,可以直接入去食😍.撈麵建議食法✌🏻✌🏻1️⃣ 把醬料攪拌均勻2️⃣ 享用三份一後 添加黑胡椒3️⃣ 享用三份二後 添加秘製香醋4️⃣ 完成撈麵後 可免費加入白飯🍚🔹正宗全料東京撈麵 ($109)好豐富😍有厚叉燒、荀、肉燥、雞蛋、紫菜、大蔥、鰹魚粉、生蒜🧄手工麵麵質彈牙✨即使唔添加黑胡椒同香醋,成碗麵都有90分🥰所有配料配合得宜👍🏻🔹叉燒撈麵 ($99)一樣好惹味😋令人一啖接一啖係咁食☺️呢一碗有叉燒、肉燥、生雞蛋、大蔥、碎紫菜、肉燥、鰹魚粉、生蒜🧄如果唔鍾意食筍嘅朋友可以揀呢一碗👍🏻.•*¨*•.¸¸☆*・゚•*¨*•.¸¸☆*・゚•*¨*•.¸¸☆•*¨*•.¸¸☆*・゚•*¨*•.¸¸.一定要跟店家建議食法‼️‼️因為食到三分一之後加黑胡椒,可以令成碗麵冇咁寡👍🏻而最後香醋就可以中和油膩嘅感覺,唔會因為太膩而食唔落✨✨.評分♡👅味道:9/10👀回頭率:9/10🤙🏻性價比:8/10

我哋係平日大約7pm食,好彩唔使排隊,可以直接入去食😍
撈麵建議食法✌🏻✌🏻
1️⃣ 把醬料攪拌均勻
2️⃣ 享用三份一後 添加黑胡椒
3️⃣ 享用三份二後 添加秘製香醋
4️⃣ 完成撈麵後 可免費加入白飯🍚
正宗全料東京撈麵

🔹正宗全料東京撈麵 ($109)
叉燒撈麵

🔹叉燒撈麵 ($99)
評分♡
👅味道:9/10