(Non-member)
差爆!!!!!!無服務,食物又差!大圍新店,放工後和朋友一行三人去試下,坐低左大約4分鐘都無人理我地,餐牌都無....算!我地主動問人拿...10:30....好餓好呃..大約10:40我地點左一籠小籠包,高湯年糕,雲吞雞,新天地炒飯.,. 等佐好耐..一直等...."吹"了又吹問左好多次,問了經理只是話幫你check下,仲問返我地點左0羊!!!!!!!!!!!!!!激爆!!!11:00.....11:13分先拿張單比我地!!!!!記住系11:13先入電腦!!!結果我地11:30分先食到第一樣食物,小籠包!居然系暖的!!!!!!!發生0羊事??熱都吾熱!!!救命!!!之後就到新天地炒飯,連煙都無好暖....又重味精,好鹹,系甘飲水,最後雲吞雞,........個經理上菜時連蓋都要我地自己開!!!!激爆!個湯鹹到爆!!!!!我地:由座無虛席,"坐"到剩返幾圍台....期間只系聽到個經理系甘叫員工收工啦!!!!!!最可悲系當我地想埋單時係無人比我地叫!!............................無奈!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!差爆!!!!!!!!!
差爆!!!!!!無服務,食物又差!
大圍新店,放工後和朋友一行三人去試下,坐低左大約4分鐘都無人理我地,餐牌都無....算!我地主動問人拿...10:30....好餓好呃..大約10:40我地點左一籠小籠包,高湯年糕,雲吞雞,新天地炒飯.,. 等佐好耐..一直等...."吹"了又吹問左好多次,問了經理只是話幫你check下,仲問返我地點左0羊!!!!!!!!!!!!!!激爆!!!11:00.....11:13分先拿張單比我地!!!!!記住系11:13先入電腦!!!結果我地11:30分先食到第一樣食物,小籠包!居然系暖的!!!!!!!發生0羊事??熱都吾熱!!!救命!!!之後就到新天地炒飯,連煙都無好暖....又重味精,好鹹,系甘飲水,最後雲吞雞,........個經理上菜時連蓋都要我地自己開!!!!激爆!個湯鹹到爆!!!!!我地:由座無虛席,"坐"到剩返幾圍台....期間只系聽到個經理系甘叫員工收工啦!!!!!!最可悲系當我地想埋單時係無人比我地叫!!............................無奈!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!差爆!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Type of Meal
Dinner