2019-03-19 48 views
咁岩又到紀念日既日子, 就食餐好架啦! 諗住好耐無食海鮮, 就搵左呢間有海鮮既火鍋試下, 同埋發現原來呢棟大廈全部都係餐廳黎! 似乎下次可以繼續黎搵食!餐廳地方算幾闊落, 坐得幾舒服, 我地就叫左海鮮火鍋, 仲可以揀湯底, 有花膠雞湯就梗係叫啦, 養顏呀嘛! 餐廳會首先比左一堆主食你先, 食完唔夠可以再叫, 湯底係用木桶上, 我地都覺得好新奇, 經理話泉眼出黎既湯底係隔左油架, 所以我地成完成餐邊爐, 個湯都唔油膩!!湯底有好多舊花膠, 而且大大舊, 湯底又鮮甜, 所以一黎就飲左兩碗啦!主食方面, 會有海鮮一盤, 餃&丸, 魚皮響鈴, 牛頸脊之類, 其實食晒都飽左8成, 我地都係之後加左d菜同埋烏冬~海鮮賣相好靚, 原來有成隻龍蝦, 貝類都好新鮮, 而且好大隻! 好正!!特別推介係魚皮, 岩岩炸起, 好好食!!!餃子都唔錯, 有幾款味道, 丸都彈牙, overall 食材都新鮮!