2022-12-08
~🍽: 李圓圓(荔枝角)=========================⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️【黑糖珍珠奶昔🧋】 $33🐹:🌕🌕🌕🌕🌑🐼:🌕🌕🌕🌕🌑奶昔同黑糖珍珠嘅組合真係好少見🤩🤩第一啖飲落去係沙冰feel🍧奶昔嘅味道會比鮮奶甜啲🥰同埋奶味都濃厚啲~奶昔無平時買到個啲咁甜🫶🏻個人覺得幾好🤍🤍因為本身珍珠都有甜味🍬 依家啱啱好👍🏻唔會蓋過左黑糖嘅味道💖不過建議飲之前一定要攪勻晒啲上面啲cream🍦如果唔係飲到最後剩返啲冰同cream會有啲淡😂😂—————————【黑糖珍珠鮮奶2.0🧋】 $33🐹: 🌕🌕🌕🌑🌑🐼: 🌕🌕🌕🌑🌑首先掛杯嚟講都算幾靚💛💛可惜飲落甜味偏低,黑糖味同奶味都唔算濃🥲🥲 唯一好處係飲完唔會話好口乾😂😂不過珍珠淋得來幾有咬口🧋🧋同埋食落甜甜地,唔錯唔錯💕💕整體嚟講就不過不失la~=========================😋味道:8/10🍽賣相:8.5/10🏞環境:8/10🤵🏻♂️服務:9/10🌟性價比:8/10💖回頭指數:8/10加1️⃣服務費:❌—————————👩🏻🍳餐廳 : 李圓圓(荔枝角)📍地址 : 荔枝角長沙灣道883號億利工業中心地下6-A2號舖
🍽: 李圓圓(荔枝角)
=========================
🌟性價比:8/10
💖回頭指數:8/10
加1️⃣服務費:❌
—————————
👩🏻🍳餐廳 : 李圓圓(荔枝角)