2021-07-23 59 views
親戚住呢區話呢間啲點心有質素,話呢度好多點心出面都食唔到😊千島醬脆炸蘿蔔糕平時煎蘿蔔糕就食得多,估唔到蘿蔔糕都可以炸!而且除咗香口之外仲一啲都唔油膩,入邊啲蘿蔔糕真材實料!食到有一絲絲嘅蘿蔔,唔係得粉!皇牌點二人套餐呢間啲燒賣都幾出名,身為燒賣控又想食多啲唔同款嘅燒賣,又唔想用腦諗就梗係要二人套餐!懷舊燒賣王同埋帶子燒賣真係超正!燒賣啖啖肉,唔會入面食到一粒粒肥膏!而且仲有肉香!啲帶子都幾新鮮!蝦餃皇都幾皮薄,而且入邊啲蝦肉唔會有胡椒味,覺得超級新鮮!XO醬菜苗餃真係超級可愛,好似日本啲腐皮壽司咁,佢係中間無封住,可以等啲餡料露出嚟🤩🤩同樣都係啲皮好薄,而且啲餡料超多!好鮮味🥰🥰黑金流沙包,超熱辣辣,而且唔算超級甜😝飽肚靚湯套餐叫咗個金針雲耳雞飯,啲雞夠晒滑而且成個套餐份量都好大螺頭燉竹絲雞湯超真材實料,而且要飲得出冇落味精!食完成餐飯返到屋企都唔口渴😜😜
親戚住呢區話呢間啲點心有質素,話呢度好多點心出面都食唔到😊

千島醬脆炸蘿蔔糕
食到有一絲絲嘅蘿蔔,唔係得粉!
皇牌點二人套餐
懷舊燒賣王同埋帶子燒賣真係超正!
蝦餃皇都幾皮薄,而且入邊啲蝦肉唔會有胡椒味,覺得超級新鮮!

黑金流沙包,超熱辣辣,而且唔算超級甜😝
飽肚靚湯套餐
叫咗個金針雲耳雞飯,啲雞夠晒滑而且成個套餐份量都好大