2023-10-18
💓一人燒肉都可以食松葉蟹&帆立貝|📍燒肉LIKE平時自己都好鍾意一人燒肉🫶🏻因為食親燒肉都食唔到多😂所以覺得一人燒肉計返仲抵食過放題🙈今次嚟到燒肉LIKE見到有新嘅燒肉套餐又幾抵食~就決定試試佢❤️🔥♡四重套餐♡|💰$138/100g $168/200g新出嘅期間限定四重套餐包含咗松葉蟹棒、熟帆立貝、牛五花、牛板腱❤️🔥松葉蟹棒比想像中大條,沾上醬汁再燒色澤更為誘人,食落鮮甜❤️🔥熟帆立貝仲要超級大粒厚身😍睇到啲膏咁多都流晒口水🤤燒到焦香食落都唔會韌🫶🏻牛五花油脂豐富🫶🏻燒到滴油超級邪惡❤️🔥牛板腱嘅牛香味都好重🫶🏻食完成個餐真係好滿足♡日本產和牛上級肩肉&牛五花套餐♡|💰$162/100g男朋友見到有稀有部位和牛上級肩肉就毫不猶疑嗌咗😂食落肉質較柔軟而且油香十足🫶🏻呢個價錢可以食到稀有部位確實係幾抵玩😏私心推薦要配埋餐廳提供嘅蒜香醬油🫶🏻食落香甜且濃郁嘅蒜香醬油更可突出牛肉嘅鮮味🫶🏻超級送飯❤️🔥
♡四重套餐♡|💰$138/100g $168/200g
♡日本產和牛上級肩肉&牛五花套餐♡|💰$162/100g