2024-02-22
套餐最方便咩都有啲,唔洗再左簡又簡,有兩個主食,一個小食,一甜品同兩杯野飲龍氣逼人龍蝦蛋包飯對媽好黎講蛋包飯好新奇,佢話蛋好滑,仲有龍蝦肉食幾好三重芝士炸豬扒蕃茄意粉炸豬扒做到肉薄而且滑,芝士多好難得,麵包糠炸得好香脆,蕃茄意粉香濃,我地都認為超級好食炸雞拼盤(柑橘炸雞)(洋蔥汁炸雞)(蜜糖炸雞)拼盤可以揀三款炸雞味道,我哋就試咗新嘅洋蔥汁味,同埋Mami少食嘅其他味道,三款味道都好香各有特色但一致認為蜜糖炸雞今次係最好食,事關佢係最滑嫩,而且炸雞好多汁但係新嘅洋蔥汁都好令我歡喜👏👏蜜桃茶(熱)食完咁油膩嘅嘢,飲蜜桃茶一流,可解油膩芝士奶蓋茶好耐冇飲過芝士奶蓋,佢嘅芝士奶蓋唔會飲完好膩既感覺,感覺上冇咁肥(自我感覺良好)🫣伯爵茶布丁牛角包窩夫喺花生醬龍鬚糖同佢二選一真係好糾結但好彩叫咗呢個Mami好鍾意食,佢話唔會好甜,雖然好多伯爵茶cream但係唔會好似平時原味cream咁膩最出眾係個布甸,唔會好甜,而且有別於平時食嘅布甸口感,幾唔錯👍
龍氣逼人龍蝦蛋包飯
對媽好黎講蛋包飯好新奇,佢話蛋好滑,仲有龍蝦肉食幾好
三重芝士炸豬扒蕃茄意粉
炸雞拼盤(柑橘炸雞)(洋蔥汁炸雞)(蜜糖炸雞)
但係新嘅洋蔥汁都好令我歡喜👏👏
蜜桃茶(熱)
食完咁油膩嘅嘢,飲蜜桃茶一流,可解油膩
芝士奶蓋茶
伯爵茶布丁牛角包窩夫