小包包係主打Fusion中式漢堡包及美食,使用世界各地原材料製成中西合璧既招牌Bao Burger同雪糕包,最近仲推出咗三款新春特色菜式,1月10日至2月6日供應。🧧避風塘脆瓜 新春特色小食,將翠瓜包住去炸,再加上蒜、微辣沙律醬、蔥,炸過嘅翠瓜香脆爽口,唔會好油膩,避風塘風味幾香辣惹味 🌟黑松露薯條 $98黑松露薯條份量好多,上面有啲雜菇、蘿蔔絲同黑松露醬,松露味濃郁,薯條香脆🧧紅米糟板燒雞包 新春特色包都係個新鮮組合,餡料係慢煮三黃雞胸肉,雞胸肉既肉質軟腍唔鞋,使用中式調味料紅糟,配上酸酸地既子薑帶出清新嘅感覺🌟招牌豬腩包 $98我都仲試咗一款呢到既招牌包,慢煮既厚切豬腩肉,肉質軟嫩,豬腩肉肥瘦相間,配埋酸瓜片,味道更豐富🧧春節限定雪糕包外面嘅係炸饅頭,表面係脆卜卜,入面仲好鬆軟,配搭冰冷軟滑嘅清酒雪糕,淋上薑汁紅糟糖漿,薑汁紅糟帶出淡淡清酒雪榚的味道。🌟鹽味雪糕包 $48同另一款既包係一樣,呢款係夾住鹽味雪糕配焦糖醬,鹹甜鹹甜都好食🌟KYOHO G&T $88琴酒、巨峰提子、柚子幾好飲既一杯cocktail,入口較清甜,有提子同柚子香氣little bao 除咗堂食有推出賀年新菜式

🧧避風塘脆瓜

🌟黑松露薯條 $98

🧧紅米糟板燒雞包

🌟招牌豬腩包 $98

🧧春節限定雪糕包

🌟鹽味雪糕包 $48

🌟KYOHO G&T $88
琴酒、巨峰提子、柚子
幾好飲既一杯cocktail,入口較清甜,有提子同柚子香氣

little bao 除咗堂食有推出賀年新菜式外,都有推出全人手手工制造賀年糕點賀農歷新年,共有四款口味賀年糕點,有新出既金沙南瓜糕同大根蘿蔔糕,仲有大紅蘿蔔糕同大紫芋頭糕。詳情可參閱: https://bit.ly/3WRtgtY