2023-05-27
深水埗近來越來越多小店,除咗傳統嘅粥粉麵檔之外,仲有唔少過江龍餐廳,喺眼花撩亂之際,見到尼間個門口佈置得好chill,有我鐘意嘅石板牛排,而沙律同羅宋湯無限任續,咁就佢啦🐮牛小排(200g) $188🥔香脆薯條(跟餐)🌽牛油粟米🥤熱奶茶牛小排上檯時剛好一成熟左右,再按我心意用日本來的石板燒至五成,好多肉汁好香呀,牛味突出,肉質嫩滑,很滿足!跟餐嘅薯條新鮮炸起,好香脆,回味無窮!🐮西冷(200g) $138🥔香脆薯條(跟餐)🌽牛油粟米☕️熱咖啡西冷較牛小排來說,更濃肉味,其中有個QQ彈彈的筋部好有口感,忍不住偷食左好多✌️牛油粟米放上石板可沾滿牛肉的汁水,超級香口🥬🥗無限任續沙律菜、羅宋湯、珍珠米飯及冷熱清水沙律菜一杯杯好乾淨好新鮮,剛剛由雪櫃拿出來,涼浸浸好爽口,沙律醬都是任選的,口味自行搭配,羅宋湯微微辣,有大大粒牛肉,好足料超值滿足的套餐,最適合一班同事暢快淋漓地享受午餐,也滿足了女士們沙律任食的快感,值得一試
🐮牛小排(200g) $188
🥔香脆薯條(跟餐)
🌽牛油粟米
🥤熱奶茶
🐮西冷(200g) $138
🥔香脆薯條(跟餐)
🌽牛油粟米
☕️熱咖啡
🥬🥗無限任續沙律菜、羅宋湯、珍珠米飯及冷熱清水