2021-11-01 85 views
本身想食其他野,但係星期日到到都好多人,行下行下意外地入左呢間好似話開左兩日嘅印度菜😂可能因為新開冇幾耐,唔係好多人,所以啲員工都好熱情咁樣同我哋介紹個menu (因為其實好多嘢食我哋都睇唔明係咩😂😂😂)乳酪脆米球 ($68):呢個係店員推薦嘅,又真係幾好食,食落去有啲似泡芙嘅口感,但係更加脆,入面係乳酪,酸酸地,幾開胃🤤瑪莎拉咖喱烤雞 ($128) + 牛油烤餅 ($27):可能因為我哋嗌咗少少辣,所以唔算太辣,最鍾意就係咖喱同烤餅一齊食,真係好滿足🥰🥰場內見到大部份都係外國人幫襯,我哋係唯一一枱香港人😂😂 不過都算坐得幾舒服,味道都OK,但係始終我好少食印度野,可能有比較,都未到好驚喜嘅程度🙈

乳酪脆米球

瑪莎拉咖喱烤雞 + 牛油烤餅