2024-08-14
行過太和見到有間新嘢就入去試吓囉! 心諗而家啲咁嘅環境重有勇者開新鋪,點都要支持下小店喇!入到去,心諗令嘢喇! 成間嘢得我一丁友,諗住轉身射個3分波走人! 點知喺厨房行左個唔知係老闆定係咩嘅靚仔出嚟! 鬼咁好招呼我依個麻甩佬,為面仔唯有頂硬上喇!叫左個泰式打抛飯,同串燒,做型都唔算求其嘅! 肉碎炒得好香,打抛葉比金不換清淡,唔會太搶味,加埋隻燶邊蛋,簡直係絶配呀!串燒味道正常有香料味,份量同居酒屋比算係大,靚仔話串燒係佢地自家制,唔係嗌現貨! 有成意呀!見佢地有生啤,咪諗住食下串燒飲下啤啤酒囉! 點知阿靚仔話佢哋新開,試業中,酒牌未ready喎! 咁唯有等下次叫埋啲朋友仔先一齊啤一啤囉!叫埋杯泰奶茶,埋單200蚊找幾蚊,冇加一,冇隱形收費,咁又過咗一個愉快嘅晚上咯!😬